X
Telčfon per a situacions de vulnerabilitat
Notícies
15.03.2019
L'Ajuntament obté un reconeixement a la qualitat i la transparčncia del web municipal
El Segell Infoparticipa l'atorga la Universitat Autňnoma de Barcelona
El consistori ha recollit la menció del Segell Infoparticipa, que acredita l'alt nivell de transparčncia en la gestió municipal recollida al web.

El portal web de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha aconseguit una menció del Segell Infoparticipa amb una puntuació del 87%, un distintiu a la qualitat i la transparčncia de la comunicació pública local creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autňnoma de Barcelona (UAB).

Aquest ňrgan avalua els webs dels ajuntaments catalans i n'acredita els nivells de transparčncia en base a 52 indicadors en cinc ŕmbits: quins són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com gestionen els recursos econňmics, com informen de la seva gestió i quines eines de participació proporcionen. L'Ajuntament ha millorat progressivament la informació disposada al web, fet que ha estat reconegut per l'Infoparticipa cada any amb una millor puntuació. S´ha passat del 59% dels objectius acomplerts el 2017, al 71% el 2018 i finalment al 87% aquest 2019.

L'acte d'entrega del Segell Infoparticipa ha tingut lloc al Rectorat del Campus de la Universitat Autňnoma. Ha comptat amb l'assistčncia de la Rectora de la UAB, Margarita Arboix així com Amparo Moreno, directora del LPCCP de la UAB; Jaume Vińeta, coordinador Focus grup sobre transparčncia i qualitat de la informació de les administracions públiques i Jordi Foz, secretari de Transparčncia i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya. El primer tinent d´alcalde i regidor d´Economia, Transparčncia i Participació Ciutadana, Albert Sala, ha estat l'encarregat de recollir el reconeixement per part de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres.

Segell Infoparticipa
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^