Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 28.03.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Reobertura acces nII
Es reobre l'accés a Llavaneres de l'N-II des de Mataró
Les obres d'arranjament de la riera permeten reobrir amb seguretat aquest accés, tancat des del mes d´octubre de 2018.

Les intenses pluges que van caure a la vila a la tardor van malmetre el mur de contenció de la riera de Sant Andreu de Llavaneres a tocar de l'accés al Port Balís, just al costat de l'Oficina Municipal de Turisme. Com a conseqüència d'aquest fet, la Policia Local va haver de tancar al trànsit l'accés al poble de l'N-II pels vehicles provinents de Mataró com a mesura de seguretat, i els conductors des d'aleshores havien d'accedir a Llavaneres per la rotonda de La Marinada.

Després de mesos de treballs per arranjar la riera, finalment les obres han permès reobrir al trànsit aquest accés amb seguretat. Així, aquest divendres 29 de març, a partir de les sis del matí, es reobrirà la circulació de vehicles que accedeixen al municipi des de Mataró. També es restablirà la parada d'autobús d'aquest tram de la riera i s'anul·larà la que s'havia instal·lat provisionalment a l'avinguda de Sant Andreu.

Podeu consultar l'apartat d'incidències del trànsit del web municipal.

Per altra banda, cal recordar que el pas inferior de la N-II llueix nova decoració després de la finalització del concurs "Posa-hi Color", on un artista va pintar aquest espai. Podeu veure la intervenció en aquest enllaç.

Diputació de Barcelona
^