X
Emergčncia per sequera!
Notícies
14.05.2019
Una vuitantena de persones participen al Let's Clean Up Europe a Llavaneres
Els voluntaris recullen 1.220 quilos de brossa de diversos espais verds del municipi

La nova edició del Let's Clean Up Europe a Llavaneres ha estat tot un èxit, amb una vuitantena de persones implicades amb la cura del medi ambient que hi van participar. Aquesta diada de conscienciació que es realitza a tot Europa es va celebrar el passat diumenge 12 de maig amb una jornada matinal de neteja en diferents espais verds del municipi. Els voluntaris i voluntàries van aconseguir recollir fins a 1.220 quilos d'escombraries.

Enguany es van organitzar tres activitats diferents: una passejada a peu per la muntanya mentre es recollia deixalles dels marges dels camins; una acció de neteja més intensiva; i una recollida adreçada a les famílies. Aquesta darrera va ser la que va aplegar més gent mentre que una desena de persones van fer recollida de deixalles per la muntanya, en una ruta guiada.

Cal destacar la participació de nou alumnes de 4t d'ESO de l'institut Llavaneres, acompanyats d'una professora del centre, que hi van assistir en compliment dels objectius d'un projecte curricular de serveis comunitaris. Aquest grup va fer una gran tasca de recollida de residus a l'entorn de la deixalleria municipal.

El Let's Clean Up Europe és una acció impulsada per les regidories de Medi Ambient, Esports i Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, amb el suport de l'ADF Serralada de Montalt i coordinada des de l'Agència de Residus de Catalunya (ARC). Les persones que hi vau participar podeu omplir l'enquesta de satisfacció de la jornada per tal de seguir millorant-la. La trobareu en aquest enllaç.

lETS CLEAN
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^