X
Telčfon per a situacions de vulnerabilitat
Notícies
16.05.2019
Els residents de la Creu Blanca col·laboren en la neteja del poble
Van participar com a voluntaris durant la jornada Let's Clean Up Europe a Llavaneres, mostrant el seu compromís amb el medi ambient i la cura dels espais verds

Quatre residents, dues educadores i un germŕ franciscŕ de la congregació del centre de la Creu Blanca de Llavaneres van col·laborar amb la neteja de la vila durant la jornada Let´s Clean Up Europe. En concret van estar traient brossa de la zona del parc de la Llorita, fet que va suposar una activitat nova per a ells i que els vincular amb el poble i el benestar del conjunt dels veďns i veďnes.

El consistori agraeix especialment el compromís del centre i dels seus residents, ja que la seva participació pot ajudar en la sensibilització social i cívica del paper que poden desenvolupar les persones amb discapacitat, així com de la problemŕtica dels residus.

El centre Creu Blanca, que es troba al carrer de Munt, estrena nova direcció i un dels seus objectius és integrar els residents i la comunitat en les activitats del poble, en la línia del que ja van establir també les conclusions de l'estudi de viabilitat d'un centre ocupacional per a persones discapacitades al municipi.

clean up creu blanca
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^