X
Emergčncia per sequera!
Notícies
24.05.2019
L'economia, l'urbanisme i les polítiques socials centren el debat d'alcaldables
La Sala de Plens va acollir el segon debat amb els caps de llista a les eleccions municipals del 26 de maig. El diumenge Rŕdio Llavaneres emetrŕ un programa especial per seguir el recompte

Els candidats a batlle de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres van exposar les seves propostes en el segon debat organitzat per Ràdio Llavaneres de cara a les eleccions municipals del proper 26 de maig. La Sala de Plens es va omplir per seguir el debat, mentre que a la plaça es va instal·lar una pantalla i s’hi van congregar desenes de persones per seguir-lo. El debat també va ser retransmès per la ràdio municipal i pel canal de Youtube de l’Ajuntament.

El debat es va allargar més de dues hores i, tot i queen la major part del temps els candidats es van respectar els torns de paraula i es van rebatre amb la corresponent cordialitat, també hi va haver moments de tensió. Hi van participar Nani Mora (ERC), Tito Casado (Movem), Oriol Giralt (JxLl), Víctor Ros (PP), Carlos Sánchez Nicolau (C's) i Belén Escolá (PSC). Els candidats van fer una presentació personal d’un minut, i després es va procedir al debat estructurat en tres blocs: Política econòmica (Hisenda); Política urbanística i sostenibilitat (Urbanisme, Medi Ambient, Territori); i Política social (Benestar Social) i Seguretat Ciutadana. Finalment l'estudiant llavanerenc de Ciències Polítiques, Marc Enríquez, va formular com en el primer debat una pregunta que els candidats no coneixien prèviament.

Podeu tornar a veure el debat al canal de Youtube de l’Ajuntament, que ja acumula 516 visualitzacions. Per la seva banda, el primer debat entre els número dos de cada candidatura ja ha estat reproduït 546 vegades per Youtube.

Un cop acabat el segon debat es va emplaçar la ciutadania a seguir el recompte electoral el proper diumenge 26 de maig des l'Espai Labandària, on es realitzarà el programa especial de ràdio fins que es coneguin els resultats. L'emissió s’iniciarà a les 20h i estarà conduït per Raquel Begines, i comptarà amb col·laboradors com Marc Enríquez, José Manuel García, Jordi Colominas i Toni Ferrer. L’Enric Font serà l'encarregat de dirigir l'emissió per Ràdio Llavaneres i Lluís Gorostiaga, l'emissió audiovisual per Youtube. Trobareu tota la informació relacionada amb les eleccions municipals en aquest apartat del web.

segon debat
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^