X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 27.06.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
S'inicia el projecte de voluntariat «Quedem» entre joves i residents del centre Loval
Alumnes de primer de Batxillerat de l'Institut Llavaneres compartiran temps, activitats i experičncies amb els avis i ŕvies del centre

La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, conjuntament amb Càritas Diocesana, ha impulsat una nova edició del projecte de voluntariat que vincularà la gent jove i la gent gran del municipi. Es tracta del projecte «Quedem», que començarà l'1 de juliol i es farà de manera intensiva durant el mateix mes.

Diversos alumnes de primer de Batxillerat de l'Institut Llavaneres passaran dos matins a la setmana amb avis que viuen al centre residencial Loval. Es tracta de persones grans que tenen manca de xarxa social de suport i que aquest projecte els pot resultar molt profitós a nivell emocional. Els joves participaran en diverses activitats al centre i també al poble, ja que també coincidirà amb la Festa Major de la Minerva.  Al final del projecte es farà una festa de tancament que se celebrarà al mateix centre residencial.

La regidora de Benestar Social, Gemma Martín, ha explicat que «els projectes de voluntariat d'intercanvi d'experiències entre joves i grans són molt positius, ja que per uns representa un aprenentatge vital i una experiència molt enriquidora, i pels altres suposa una alegria poder compartir estones i realitzar activitats lúdiques». Després de les reunions informatives, el projecte s'iniciarà el proper 1 de juliol amb la formació inicial pels joves que hi participen.

Residencia Loval

Diputació de Barcelona
^