Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 04.07.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
En marxa el projecte «Quedem» que vincula la gent jove i gran de Llavaneres
Les voluntàries han completat la formació i ja han començat les estones d'acompanyament amb residents del centre Loval

El projecte de voluntariat «Quedem», iniciativa de la Regidoria de Benestar Social i de Càritas Diocesana, ja s'ha posat en marxa després de la sessió de formació inicial. Hi participen set noies, alumnes de primer de Batxillerat de l'Institut Llavaneres, sis de les quals en aquesta primera jornada van participar en la formació i van treballar els conceptes de compromís i responsabilitat vinculats amb la importància que té desenvolupar un projecte de voluntariat.

Tot seguit les participants van anar fins a la residència Loval on van conèixer a les persones a qui acompanyaran durant aquest mes de juliol. Es tracta de persones grans escollides pel centre que tenen manca de xarxa social de suport i que aquest projecte els pot resultar molt profitós a nivell emocional. Les joves passaran estones amb la gent gran en dos equips de dos i un de tres, d’11 a 12.30h dos dies a la setmana.

A més de realitzar activitats a la residència, joves i grans també seran al centre del poble per gaudir de la programació de la Festa Major de la Minerva, que se celebrarà del 19 al 22 de juliol.  Al final del projecte es farà una festa de tancament que se celebrarà al mateix centre residencial.

Projecte Quedem

Diputació de Barcelona
^