Botó que mostra/amaga menú lateral
Formularis | PUBLICAT 10.07.2019
Formularis
Ordenança del mercat de venda no sedentària: suggeriments i propostes

D'acord amb el que s’estableix a l’article 133 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, les regidories de Participació Ciutadana i Transparència i Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme obren un procés de consulta pública de manera prèvia a l'aprovació de l'Ordenança de venda no sedentària.

Us proposem que entre el 10 i el 25 de juliol ens feu arribar la vostra opinió en relació al model d'Ordenança del mercat de venda no sedentària de Sant Andreu de Llavaneres que estem preparant per tal d'adaptar-la a les lleis elaborades els darrers anys i alhora donar resposta a les necessitats del mercat. Podeu consultar la proposta d'ordenança aquí.

Mitjançant el següent formulari, podeu fer-nos arribar els vostres suggeriments i propostes, que seran valorats pel consistori, qui decidirà si s'incorporen al projecte de norma.

Save

Save

Save

*
*
*
*

QUE N'OPINES?

*En general, el contingut de l'ordenança creus que és...
*Et sembla bé que el mercat se celebri divendres?
*Et sembla bé que el mercat se celebri al pg. Mare de Déu de Montserrat?
*La cobertura mínima de l'assegurança de responsabilitat civil s'estableix en 300.000 €. Ho consideres...
Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la

política de privacitat

Avís: S'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, té la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.
Diputació de Barcelona
^