X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 17.07.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El Casal de la Gent Gran enceta etapa amb la nova junta
La recent escollida nova junta de l'associació s'entrevista amb l'alcalde i amb la regidora de Benestar Social.

L'Associació del Casal de la Gent Gran de Llavaneres comença una nova etapa després de renovar les persones que l'encapçalaran. La junta recentment escollida està formada per José María Viñas (“Txema”), com a president; Jesús García, com a vicepresident; Rosa Zuletos, la secretària; Antonio Sánchez, el tresorer, i Rosario González, de vocal. Viñas s'estrena com a president de l'associació i pren el relleu a Pere Ribera, que ha estat al capdavant de l'entitat durant els darrers anys.

Per tal d'institucionalitzar aquest canvi, els membres de la junta es van entrevistar amb l'alcalde de la vila, Nani Mora, i la regidora de Benestar Social, Gemma Martín, els quals van felicitar-los pel nomenament i els van desitjar sort i encerts en aquesta nova etapa. Martín ha explicat que «des del consistori sempre s'ha vetllat pel benestar de la gent gran de Llavaneres, i seguirem treballant conjuntament per oferir el millor servei i atenció».

Aquesta setmana, el regidor de Participació Ciutadana, Gerard Viladomat, visitarà la junta al Casal de la Gent Gran per atendre les seves peticions com a entitat local. A més, la regidoria els oferirà formació perquè actualitzin la pàgina de l'associació al portal d'entitats municipal http://entitatsllavaneres.cat/casalgentgran.

Nova junta gent gran

Diputació de Barcelona
^