X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 25.07.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Carrer de Munt
Detingudes tres persones després de robar presumptament en un comerç del carrer de Munt
La col·laboració ciutadana ha estat imprescindible perquè la Policia Local sorprengués als delinqüents i els pogués detenir.

La Policia Local de Sant Andreu de Llavaneres ha detingut aquesta matinada a tres persones que presumptament estaven cometent un robatori en un establiment del carrer de Munt. Els fets han passat a les 4:45 hores de la matinada. Els agents han estat alertats per un ciutadà que els ha informat que s'estava produint un robatori en un establiment d'aquesta via.

S'hi han desplaçat dues unitats policials que han pogut localitzar els presumptes autors del robatori a prop del lloc dels fets. Després d´una persecució pels carrers del centre del poble, els agents han aconseguit detenir dos dels lladres, en un primer moment, i un tercer ha pogut escapar. Després d´una hora de cerca, els agents l'han trobat amagat en un jardí gràcies, de nou, a la col·laboració ciutadana.

La Policia Local ha informat que aquests fets tindrien relació amb el robatori que es va produir a primers de setmana en un supermercat del mateix carrer de Munt. A més, un dels detinguts tenia diversos requeriments pendents de diferents jutjats de Catalunya.

L'Ajuntament de Llavaneres agraeix la col·laboració ciutadana, que ha estat clau per aconseguir realitzar totes les detencions, i felicita els agents de la Policia Local que han participat en aquesta tasca.

Diputació de Barcelona
^