X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 01.08.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Ajuntament millora la seguretat d'una cruďlla del barri de Sant Pere amb la instal·lació de sensors
El semŕfor de l'avinguda de Sant Andreu amb el carrer de Sant Pere només es posa en verd quan detecta que s'aproxima un vehicle.

En el marc del Projecte de Millores de Seguretat Viària, l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha realitzat una actuació en la cruïlla de l'avinguda de Sant Andreu amb el carrer de Sant Pere. Concretament s'han instal·lat uns sensors que detecten la presència dels vehicles que s'aproximen al semàfor i que permeten que aquest es posi en verd només quan s'hi apropa un vehicle. Amb aquest sistema el semàfor obliga els conductors a reduir la velocitat, ja que sempre es troba en fase vermella i només canvia per aproximació. Pel que fa als vianants no hi ha cap canvi: un cop es troben en el semàfor han de polsar el botó perquè es posi en verd.

El consistori havia detectat que alguns conductors accedien a aquesta via amb una velocitat inadequada, especialment els que provenien de l'N-II en direcció al centre urbà. Aquesta actuació anirà acompanyada en els propers mesos de l'ampliació del diàmetre de l'illot de la rotonda del Surray. Serà menys recta i això obligarà els vehicles a reduir la velocitat. En paral·lel, també s'ha començat a instal·lar un semàfor a l'avinguda de Sant Andreu amb el Camí de la Masia.

Semàfor Sant Pere

Diputació de Barcelona
^