Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 10.09.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Obertes les inscripcions als tallers i activitats del Casal de la Gent Gran
S'han programat activitats de ball, d'idiomes, de ioga, d'informàtica i, com a novetat, s'obrirà un club de lectura dirigit

La gent gran de Llavaneres ja es pot inscriure a la nova programació de tallers i activitats del Casal de la Gent Gran, organitzades per la Regidoria de Serveis Socials. Les inscripcions es poden fer a l'equipament de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i de 16 a 19 h.

Enguany el Casal destinarà un espai obert per dur a terme els tallers que proposin els usuaris i la proposta anomenada “Esperit de joventut” oberta a noves tendències. Com a novetat també està previst obrir un club de lectura dirigit, sempre i quan hi hagi prou demanda, que es vincularà amb el servei de préstec de la Biblioteca.

Les activitats que hi ha previstes pel matí són: taller de memòria, anglès, puntes de coixí, tai-txi, gimnàs i acondicionament físic. Pel que fa a la tarda hi ha previstos tallers de lectura, informàtica, ús de mòbils i tauletes, labors i labors de retalls, ioga, ball country, a més de sessió de gimnàs.

Per a més informació podeu adreçar-vos presencialment al Casal de la Gent Gran (av. Mare de Déu de Montserrat, 35), trucant al telèfon 937 927 120 o per internet enviant un correu electrònica a l’adreça casalgentgran@ajllavaneres.cat.

Façana Casal de la Gent Gran

Diputació de Barcelona
^