Botó que mostra/amaga menú lateral
Dissabte
17
maig
2008
11:00h
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Agenda
2n Saló d'educació viŕria
Les regidories de Governació, Ensenyament i Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres organitzen dues jornades plenes d'activitats per promoure l'educació viŕria dels infants i la mobilitat sostenible.
educacio vial 2

Les activitats es desenvoluparan el cap de setmana dels dies 17 i 18 de maig als parcs de Ca l'Alfaro i Verge de Montserrat en l'horari següent: matins d'11 a 14 hores i tardes de 17 a 20.30 hores.

educacio vialEls nens i nenes que s'hi apropin trobaran un circuit d'educació viària amb karts, un taller d'educació viària, un laberint d'educació vial, un circuit vial de vehicles radiocontrol i un inflable amb motius vials. Tothom que s'hi acosti trobarà un munt d'activitats i podrà guanyar diversos obsequis.

A més, podran gaudir d'un passeig en moto policial en companyia dels agents de la Policia Local a través d'un recorregut d´uns 300 metres, posant els llums i les sirenes. Abans de muntar a la moto policial els participants es podran fotografiar al seu damunt.

educacio vial 3Una altra activitat, adreçada sobretot als adolescents, serà un simulador de conducció de motos.
El software està preparat perquè els alumnes respectin els senyals i tinguin un bon comportament per la ciutat. A més, hauran de canviar les marxes i accelerar i frenar segons convingui.

Per facilitar l'accés al recinte d'activitats, l'Ajuntament posarà a disposició de tots els veïns un trenet gratuït que efectuarà un recorregut continuat amb parades al poliesportiu de Sant Pere, al CEIP Serena Vall i al davant de les dependències de la Policia Local.

Lloc Parc de Ca l'Alfaro
Organitza Regidories de Governació, Medi Ambient i Ensenyament
Diputació de Barcelona
^