X
Emergčncia per sequera!
Notícies
13.11.2019
La neteja viŕria, la mobilitat i la seguretat, principals inquietuds dels veďns
La propera reunió de ‘Gent del Barri´ es farŕ avui dimecres 13 de novembre, amb el veďnat de Montalt, Catŕ i Grup Betlem a l'Espai Labandŕria a les 19 h

L'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres continua les assemblees als set barris del poble. Durant tota la setmana i fins dimarts 19 de novembre, la regidoria de Participació Ciutadana ha organitzat aquestes trobades de barri perquè els veïns puguin exposar dubtes i inquietuds.

Les trobades van començar dilluns amb una primera reunió al CN El Balís on els veïns del barri de Sant Pere-El Balís van poder fer intervencions, reclamacions i comentaris que l'Ajuntament va recollir. Ahir va tenir lloc la segona trobada, al Centre, amb una vintena d'assistents. Durant la segona sessió, es va poder evidenciar que les majors preocupacions que expressen els veïns estan relacionades amb la neteja viària, la recollida d'escombraries, les barreres arquitectòniques i la seguretat ciutadana.

Gent de Barri - Centre

Els veïns que assisteixen a aquestes trobades poden formular les preguntes i dubtes que vulguin. A més, durant la sessió, l'alcalde i els regidors que assisteixen les assemblees donen resposta a les preguntes que el públic va exposant. Un cop finalitzin les sessions es publicaran les preguntes recollides i les seves respostes. Tota la informació actualitzada la podeu consultar a ajllavaneres.cat/barris.

En els pròxims dies se celebraran trobades de barris en la resta de zones del poble. Totes a les 19 h:

• Montalt, Catà i Grup Betlem / dimecres, 13 de novembre a l'Espai Labandària
• Avall, Matas i Can Amat / dijous, 14 de novembre a l'Escola Jaume Llull
• Bell-Aire i Ametllareda / divendres, 15 de novembre a l'Escola Serena Vall
• Can Sans / dissabte, 16 de novembre als Apartaments Sant Pere
• Canafort-El Puntó / dimarts, 19 de novembre al Club de Golf Llavaneres

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^