Notícies
15.11.2019
El veďnat d'Avall, Matas i Can Amat posa sobre taula la millora de la mobilitat i els horaris del pavelló
Ahir va tenir lloc la quarta de les trobades 'Gent del Barri', que estan resultant tot un čxit participatiu. La següent reunió serŕ avui a l'Escola Serena Vall.

Les reunions 'Gent del Barri', impulsades per l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, van arribar ahir a l’Escola Jaume Llull, on hi van participar una quinzena de veïns del veïnat d’Avall, Matas i Can Amat. Aquesta va ser la quarta reunió celebrada en el marc d'aquesta iniciativa que ja ha passat pels barris i zones de Sant Pere – El Balís, Centre, Montalt, Catà i Grup Betlem.

En aquesta última sessió el regidor de barri, Xavier Noms, i l'alcalde, Joan Mora, van prendre nota de les reclamacions i peticions dels veïns, que van girar al voltant de la seguretat, les escombraries, l'estacionament de vehicles, els horaris del pavelló i la neteja viària.

Des de l'Ajuntament s'agraeix l'assistència a aquesta última assemblea participativa i molt constructiva, i es recorda que en els pròxims dies se celebraran trobades amb el veïnat d'Ametllareda i Bell-Aire, Can Sans i Canafort-El Puntó.

• Bell-Aire i Ametllareda / divendres 15 de novembre a l’Escola Serena Vall a les 19 h. Es farà al gimnàs i s'hi haurà d'accedir pel passeig dels Til·lers.
• Can Sans / dissabte 16 de novembre als Apartaments Sant Pere a les 12 h
• Canafort-El Puntó / dimarts 19 de novembre al Club de Golf Llavaneres a les 19 h

Reunió Avall

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^