X
Telèfon per a situacions de vulnerabilitat
Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 29.11.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Els Serveis Socials de Llavaneres obren el termini per sol·licitar allotjament social temporal
La convocatòria s'obre el 2 de desembre i la cessió de l'habitatge serà per un període temporal inicial d'un any i prorrogable fins a un màxim de quatre. 

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, a través de Serveis Socials, posa en marxa la convocatòria per a poder fer ús i sol·licitar un allotjament social temporal. Les persones i/o unitats familiars interessades, que s’han de trobar en situació de vulnerabilitat social greu i amb una necessitat de suport socioeducatiu intensiu, podran presentar les instàncies per prendre part del procediment d’adjudicació a partir del proper 2 de desembre.

Seguint amb els requisits necessaris per a optar a aquesta convocatòria, cal que el sol·licitant o unitat de convivència estigui en seguiment per part de serveis socials amb anterioritat superior a un any, que tinguin més de 18 anys o que siguin menors emancipats. Alhora, és necessari tenir nacionalitat espanyola o, en cas de persones estrangeres, que tots els membres tinguin el NIE en vigor. Un altre dels requisits fonamentals serà que el sol·licitant tingui una residència continuada al municipi el darrer any amb empadronament de tots els membres de la unitat de convivència, i que cap membre sigui propietari, usufructuari o titular de dret sobre cap habitatge.

Per últim, la persona sol·licitant i/o les unitats de convivència han de tenir uns ingressos econòmics iguals o inferiors a:

  • Persones soles: 21.247,28€
  • Unitats de convivència: 27.380,51€ (2 membres), 28.558,17€ (3 membres) i 29.510,12€ (4 membres o més)
  • Persones o unitats de convivència amb discapacitat o gran dependència: 31.870,91€ (1 membre), 32.856,61€ (2 membres), 34.269,80€ (3 membres) i 35.412,14€ (4 membres o més)

Tots els interessats hauran de presentar la sol·licitud abans del 16 de desembre. Cal que juntament amb la sol·licitud aportin el DNI o NIE de tots els membres de la unitat de convivència, el llibre de família, el certificat de convivència històric que demostri un any d'empadronament, documentació de situacions específiques (família monoparental, família nombrosa, certificats de discapacitat, conveni regulador en situacions de separació...) i la documentació relativa als ingressos i situació laboral, com la declaració de renda de l'any anterior, l'informe de vida laboral, les nòmines dels últims 6 mesos, el certificat que acrediti la percepció d'alguna pensió, els extractes bancaris de tots els comptes dels últims 12 mesos i, en cas d’estar a l'atur, la demanda d'ocupació del SOC.

Podeu consultar el Reglament d'Allotjament Social Temporal tot seguit.

Reglament del Servei d'Acollida Social

Reglament del Servei d'Acollida Social

Fitxer: REGLAMENT_SERVEI_ACOLLIDA_SOCIAL_DILIG.DEFIN..pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 28
Mida: 1,37 MB

Diputació de Barcelona
^