X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 05.12.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Torna el Parc de Nadal del 27 de desembre al 5 de gener!
La novetat d'aquesta edició és que s'amplien els dies d'obertura del parc

La regidoria de Joventut ho té tot a punt per tornar a convertir el pavelló municipal en un espai de jocs i activitats per als infants del poble. La gran novetat d'aquest 2019 és que el Parc de Nadal amplia l'oferta de dies d'obertura. Tradicionalment, només es programava els darrers dies de desembre però aquest any també obrirà al gener.

En total, el Parc de Nadal estarà actiu del 27 de desembre al 5 de gener i, com sempre, hi haurà tota mena de propostes per a nens d’entre 4 i 14 anys. L'horari serà de 10.30 a 14 h i de 16.30 a 20 h, els dies 27, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener. Els dies 28 i 31 de desembre i el 5 de gener només estarà obert en horari de matí.

Com cada any, hi haurà una zona de ludoteca amb un trenet per als més menuts. També s'hi instal·laran inflables i hi haurà futbolí i pista de ball. No hi faltarà tampoc l’espai de videojocs i els tallers de manualitats a càrrec de monitors especialitzats.

Els preus seran de 3 euros l'entrada de mig dia i de 5 euros per un dia sencer. L'abonament per poder-hi assistir tots els dies valdrà 25 euros i per anar-hi només la meitat dels dies, 16 euros. Podeu comprar els abonaments i les entrades a l'OAC o bé a l'entrada del pavelló els dies que se celebri el Parc de Nadal.

parc de nadal cartell

Diputació de Barcelona
^