X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 05.12.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La llevantada deixa diverses incidčncies a Llavaneres
La Policia Local i els serveis d'emergčncia estan treballant en diversos punts per tal que el municipi retorni a la normalitat

El darrer episodi de pluges intenses i fort vent ha deixat alguns incidents al poble -cap de molt greu-, que han obligat els serveis municipals a actuar per garantir la mobilitat i seguretat dels veïns. Per exemple, la Policia Local ha tancat l'accés als parcs públics i, la nit de dimecres, va prohibir l'accés a la riera als vehicles, on s'ha també produït un petit despreniment de terres.

A l'avinguda de Can Sans els bombers han estat treballant per retirar un arbre que ha caigut i ha obligat a tallar el trànsit. A l'avinguda de Can Amat un petit despreniment de terres ha envaït un dels carrils, i cal extremar les precaucions fins que la zona estigui neta. La Policia Local i els serveis municipals estan treballant per condicionar diversos camins que han quedat més malmesos per la pluja, perquè s'hi pugui tornar a circular el més aviat possible. Podeu seguir les novetats del temporal a les xarxes socials de l'Ajuntament.

Pluges

Diputació de Barcelona
^