X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 24.01.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Sales d'Estudi
La Biblioteca posa a disposició sales d'estudi nocturnes
Estaran disponibles fins al 14 de febrer. Durant el dia també es pot fer ús d'un espai d'estudi a la sala d'adults i, al Casal de Joves hi ha disponibles sales de treball en grup.

La Biblioteca de Sant Andreu de Llavaneres, amb l'objectiu de facilitar espais adequats per l'estudi als joves, posa a disposició de qui ho necessiti sales d'estudi en horari nocturn. Així doncs, coincidint amb el període d'exàmens semestrals, les sales nocturnes obriran de dilluns a divendres de 20 a 00 h fins al 14 de febrer. Per accedir-hi cal fer-ho pel parc de Can Matas.

Els estudiants que prefereixin estudiar de dia poden fer ús de l'espai per a l'estudi individual, a la sala d'adults. L'horari és de dilluns a divendres de 16 a 20.30h, els dijous i divendres també al matí de 10 a 13 h i dissabtes de 10 a 14 h. Per a més informació es pot trucar al 937 926 872 o enviar un correu a b.st.andreulla@diba.cat.

Per últim, també hi ha sales per poder fer treballs en grup al Casal de Joves que estan disponibles de dimarts a dissabte en horari de 16 a 20h. Per més informació trucar al 937 023 626 o enviar un correu a casaljove@ajllavaneres.cat.

Diputació de Barcelona
^