X
Telèfon per a situacions de vulnerabilitat
Formularis
16.03.2020
Campanya de voluntariat: Coronavirus
Consulta aquí tota la informació oficial respecte la resposta institucional a la pandèmia

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres engega una campanya solidària per organitzar una xarxa de persones voluntàries que, davant l'emergència sanitària provocada per la pandèmia del Coronavirus, vulguin ajudar els col·lectius més vulnerables.

La funció principal dels voluntaris serà fer arribar aliments, medicaments o productes d'higiene i deixar-los al replà d'aquelles persones confinades que ho necessitin.

Si esteu interessats en formar-ne part, cal que empleneu el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres si és necessri. És molt important que totes les actuacions estiguin coordinades.

Avís: Cal tenir entre 18 i 60 anys i no patir cap malaltia crònica, estar immunodeprimit o embarassada. Si empleneu el formulari i no rebeu cap resposta en unes hores, reviseu sisplau el correu brossa.

*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda *
*
*Tens coneixements sanitaris?
*Disponibilitat horària
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la

política de privacitat

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
Plaça de la Vila, 1
Telèfon 937 023 600

Avís: S'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Es podran exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

^