X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 16.04.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Guia joves i habitatge: mesures urgents per la Covid-19
La Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya reforça el suport als joves per pal·liar els efectes de la crisi sanitŕria

Arran de l'estat d'alarma decretat pel Govern espanyol a causa de la pandčmia de la Covid-19, la Generalitat ha aprovat un Decret Llei amb mesures per atendre les dificultats que pugui tenir la població en el manteniment i el pagament de l´habitatge derivades d'aquesta situació. Aquestes mesures s'adrecen a les persones i famílies que viuen en un habitatge de propietat i que tenen una hipoteca, i també a aquelles que viuen en un habitatge de lloguer. En el document que hi adjuntem trobareu algunes preguntes i respostes per poder beneficiar-vos d'aquestes mesures.

La Direcció General de Joventut i l’Agència Catalana de la Joventut posen a l'abast de qui ho necessiti una assessoria d’habitatge per a joves on es donarà resposta als dubtes que puguin sorgir.

La Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya ha editat aquesta guia  amb tota la informació. Amb un total de 27 preguntes considerades de les més freqüents, el document permet conèixer quines condicions cal tenir per optar a una moratòria del lloguer, quin perfil correspon a un gran tenidor o com accedir a un microcrèdit bancari sense interès.

Més informació

Assessora d'Habitatge per a Joves: contacta-hi!

Joves i Habitatge

Diputació de Barcelona
^