X
Estat d'alarma: Covid-19.
Ca l'Alfaro
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 09.06.2008
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Ja es pot visitar l'exposició sobre les jornades de RSC
expo RSC1

La mostra, que serà itinerant per Les 3 Viles, es pot visitar fins el 15 de juny a la Biblioteca Municipal de Llavaneres.

L'exposició Les 3 Viles i la RSC posa el punt i final al primer cicle d'empresa que Les 3 Viles hem impulsat per tal de donar facilitats i nous punts de vista als empresaris i emprenedors de les nostres viles. Han estat una sèrie de tallers, conferències i taules rodones centrades en la Responsabilitat Social Corporativa i d´empresa que ha servit als seus participants per compartir experiències i impulsar noves idees en el camp de l'empresa local.

En uns temps d'incertesa per a l'economia a gran escala, és important que des de l'administració local es donin eines que contribueixin a fomentar la iniciativa empresarial i vetllar per la qualitat de vida dels treballadors. I això queda palès amb les sessions que s'han programat dins d´aquest cicle d'empresa.

expo RSC2


Tothom que s'acosti aquests dies a la Biblioteca Municipal de Llavaneres hi trobarà un seguit de plafons amb imatges i textos de les 7 sessions que s´han portat a terme, de febrer a maig, a Les 3 Viles. Després de Llavaneres, l'exposició s'instal·larà a Sant Vicenç de Montalt (del 17 al 29 de juny) i finalitzarà a Caldes d'Estrac (de l'1 al 13 de juliol).

La inauguració de l'exposició va tenir lloc el passat 6 de juny a la Biblioteca de Llavaneres i va comptar amb els parlaments de l'alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera; el seu homònim de Caldes d'Estrac, Joaquim Arnó; i del regidor de Turisme de Sant Vicenç de Montalt, Amadeu Clofent.

Informació relacionada
Dimarts, 3 de juny de 2008
Dimarts, 13 de maig de 2008
Conferència i taller “Noves oportunitats i sortides laborals del segle XXI”
Dimarts, 25 de març de 2008
"L'ocupació sostenible i la professionalització de les empreses”
Dimarts, 4 de març de 2008
Taller d'intercanvi d'experiències entre empresaris i empresàries
És la nova proposta del cicle d'empresa i RSC, i es farà a la Biblioteca Municipal de Llavaneres, a les 15.15 hores
Es tracta d'un cicle de tallers, conferències i taules rodones per compartir experiències i impulsar noves idees, que organitzaran del febrer al juliol els Ajuntaments de Llavaneres, Sant Vicenç i Caldes
Diputació de Barcelona
^