X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 23.09.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El Museu de Llavaneres convoca el V Concurs de Pintura i Escultura
El primer premi estŕ dotat amb 1.500 euros i la possibilitat que el guanyador exposi la seva obra en solitari a Can Caralt

Detall del cartell del concurs de pintura i esculturaEls millors pintors i escultors tenen una cita a Llavaneres. Es tracta de la cinquena edició del Concurs de Pintura i Escultura del Museu Arxiu; una aposta biennal de la Regidoria de Cultura per tal de promoure aquestes disciplines artístiques. La convocatòria està oberta a tothom que sigui major de 15 anys, participar-hi és gratuït i s'ha de fer presentant una sola obra de temàtica i material lliures. Les obres s'han de presentar al Museu-Arxiu, ubicat a Can Caralt, entre el 31 d'octubre i el 15 de novembre. El veredicte del jurat es donarà a conèixer divendres 27 de novembre a les 19 hores.

AVÍS | Amb motiu de les restriccions de mobilitat dels caps de setmana, prorroguem la recepció d'obres per al V Concurs de Pintura i Escultura fins al diumenge 22 de novembre. Si algú té dificultats en els horaris establerts a les bases, pot posar-se en contacte amb nosaltres per poder-ho fer en un altre moment.

Hi haurà un primer premi dotat amb 1.500 euros i el dret a una exposició individual al Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres. També s'atorgaran dues mencions honorífiques. Un jurat serà l’encarregat de seleccionar les tres obres finalistes, de les quals en triaran la guanyadora.

Durant el 2021 es farà una exposició col·lectiva amb obres dels tres artistes premiats. A més, l'autor de l'obra guanyadora tindrà dret a una exposició individual durant el 2022 a la sala d'exposicions del Museu Arxiu. A criteri del jurat, es farà una selecció d'obres que, juntament amb les premiades, s'exposaran en el Museu del 27 de novembre de 2020 al 10 de gener de 2021.

Edicions anteriors

La quarta edició del concurs, convocat ara fa dos anys, va comptar amb 92 artistes participants. El primer premi se'l va endur Anna Guerra, el segon premi va ser per a Josep Millàs i el jurat va concedir dos tercers premis ex aequo per a Anna de Jaime i per a Mònica Vilert. En l’edició de fa quatre anys, el guanyador va ser l'escultor de Vilassar de Mar Albert Jaime, l'escultor mataroní Agàpit Borràs va quedar segon i la pintora d'Argentona Glòria Badosa va aconseguir la tercera posició.  

Més informació

Bases de la convocatòria

Full d'inscripció

Diputació de Barcelona
^