X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 14.10.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Rescaten un jove arrossegat per la rierada
Els fets van passar dissabte al vespre, quan el noi va intentar travessar la riera de Llavaneres amb el seu cotxe

L'avís dels veďns i la rŕpida intervenció de la Policia Local i dels Bombers van permetre rescatar amb vida un jove que havia sigut arrossegat per la forta rierada de dissabte passat. El noi, veí de Llavaneres, va voler travessar la riera amb el seu vehicle, perň hi baixava molta aigua i el cotxe va quedar atrapat. Quan el conductor va tractar de sortir-ne, el cabal d'aigua se'l va endur. Les pilones van evitar que el vehicle caigués riera avall.

Els fets van passar dissabte al vespre, quan l'home, que estava treballant, va quedar atrapat al pas de la riera de La Masia. La forta corrent el va arrossegar riera avall però, per sort, els agents el van localitzar a 400 metres de distància, just per sota del pont de l'autopista, i el van poder rescatar. La trucada dels veïns va ser crucial per poder actuar a temps. El noi es recupera ara de les contusions que va rebre a causa de l'accident; el més greu va ser un braç trencat.

L'Ajuntament vol manifestar l'agraïment als veïns que van alertar de l'accident i felicitar els agents de la Policia Local que van localitzar el jove, així com al cos de Bombers de la Generalitat.

Accident a la riera de Llavaneres   Accident a la riera de Llavaneres

Diputació de Barcelona
^