X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 12.02.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Les voreres són per als vianants
Les sancions per estacionar el vehicle a la vorera són de 90 euros i durant el gener la Policia n'ha interposat una dotzena

La Policia Local té en marxa una campanya informativa per recordar als veïns que estacionar damunt de la vorera és una infracció de trànsit i que, per tant, pot ser sancionat amb multes a partir de 90 euros. Les queixes per estacionaments de vehicles a les voreres va ser una de les més repetides en les assemblees de Gent del Barri del mes de novembre, i el consistori s'ha proposat donar una resposta a la ciutadania i recordar que 'les voreres són per als vianants'.

Aquesta infracció està força estesa, sobretot en algunes zones de Llavaneres, i generen moltes molèsties als veïns. Els cotxes estacionats damunt la vorera no permeten que els vianants s'hi puguin desplaçar amb seguretat: posen en perill les persones. És per això que els agents han intensificat les accions per posar-hi remei.

Durant el mes de gener, la Policia Local de Llavaneres va denunciar dotze cotxes estacionats damunt de voreres de diferents carrers de la vila. Les sancions per aquesta falta són, en aquests moments, de 90 euros.

Ara, des del consistori, engeguem una campanya informativa per conscienciar els conductors que les seves faltes tenen conseqüència, sobretot per a les persones amb mobilitat reduïda i que, per tant, representen un perill públic.

El següent pas, a més de la sanció, serà la retirada del vehicle per part de la grua municipal.

Campanya informativa

Diputació de Barcelona
^