Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 24.02.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Benestar Social convoca un paquet d'ajudes urgents
S'hi incorpora també una convocatòria de la Regidoria d'Educació per a tractament psicològic d'infants i adolescents

La Regidoria de Benestar Social posa a l'abast dels veïns de Llavaneres una convocatòria d'ajuts econòmics per ajudar les famílies més vulnerables. Els ajuts inclouen prestacions econòmiques i materials. N'hi ha per a molts conceptes, des d'ajuts per a alimentació i necessitats bàsiques de subsistència, higiene i/o vestit; ajuts de lloger puntuals; de suport escolar; per garantir els subministraments bàsics (aigua, gas i electricitat); per al condicionament bàsic de l'habitatge; per a la compra de medicaments i/o altres prescripcions mèdiques; per a tractaments terapèutics; o per a l'atenció de situacions d'urgents, entre d'altres.

Podrà ser beneficiari dels ajuts, qualsevol persona i/o família empadronada a Llavaneres, amb una antiguitat mínima de sis mesos, i que es trobi en una situació de dificultat socioeconòmica. No es tindrà en compte aquesta antiguitat en cas que hi hagi risc social acreditat.

Els ajuts s'adrecen a persones que es troben en les situacions de vulnerabilitat o exclusió social, com ara amb menors a càrrec, situació d'atur o de subsidi o de subsidi esgotat, absència d'ingressos, esgotament dels estalvis, receptor de la renda garantida de ciutadania o d'altres similars.

Atenció | El termini de les sol·licituds varia en funció de la convocatòria.    

Com podeu tramitar aquests ajuts?

Per a més informació podeu contactar amb la Regidoria de Benestar Social.

Accediu al tràmit de sol·licitud, aquí.

Consulteu el detall de totes les convocatòries en els documents adjunts i en el tauler d'anuncis oficial.

  1. Ajuts peremptoris
  2. Ajuts tractaments
  3. Ajuts habitatges
  4. Ajuts activitats
  5. Ajuts menjador escolar
  6. Ajuts escolarització 0-3 anys
  7. Ajuts escolarització
  8. Ajuts càtering

Ajuts psicològics

A més, des de la Regidoria d'Educació s'impulsa una convocatòria per ajudar les famílies amb infants i/o adolescents que requereixen assessorament psicològic. Podeu consultar-ne aquí les bases. En aquest cas, el procediment de demanda es realitza a a través de les comissions socials dels centres escolars de Llavaneres.

Per a més informació, contacteu amb la regidoria a educacio@ajllavaneres.cat.

Ajudes socials 2021

Diputació de Barcelona
^