X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 26.02.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Millora de la senyalització horitzontal

La Regidoria de Mobilitat estŕ portant a terme aquests dies diferents tasques de pintura viŕria en diversos punts del poble. Aquests treballs tenen com a objectiu incrementar la seguretat dels vianants i fer més visible la normativa de trŕnsit i la seva aplicació al municipi.

Un dels punts on s'ha actuat és el passatge de les Alzines, per tal de consolidar l'accés des del passeig de Joaquim Matas a l'aparcament del frontó municipal. Es tracta d'una de les mesures que es va posar en marxa l'11 de gener per fomentar l'accés a peu a l'Escola Jaume Llull.

Després d'una prova pilot d'un mes, la comunitat educativa i l'Ajuntament van decidir consolidar les accions. Fins ara, la senyalització per accedir a l'aparcament des de Joaquim Matas era provisional. Ara s'ha procedit a la senyalització horitzontal, és a dir la pintura viària, i resta pendent la col·locació dels senyals de trànsit, que es farà en els propers dies.

Altres millores són la pintura de la parada de taxi de l'estació, de la limitació a 20 km/h al carrer de Clòsens i d'un nou pas de vianants al camí del Balís.

Carrer de Clòsens    Passeig de les Alzines

Diputació de Barcelona
^