X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 17.03.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Incivisme desbordat
La Policia de Llavaneres va desallotjar dissabte una concentració de joves a la Glorieta

Els actes d'incivisme s'han disparat durant el cap de setmana. D'una banda, dissabte, la Policia Local va haver d'intervenir per desallotjar una trentena de joves que s'havien concentrat al parc de la Glorieta. L'aspecte de l'espai era deplorable: ampolles i llaunes d'alcohol, paquets de tabac i altres residus llençats de manera indiscriminada per tota la zona verda. D'altra banda, diumenge, uns desconeguts van trencar i escampar per terra la tanca de fusta de l'interior del parc de Ca l'Alfaro. I encara s'hi han d'afegir unes destrosses al recentment remodelat parc de Can Matas.

A més dels episodis de Ca l'Alfaro, de la Glorieta i de Can Matas, aquest cap de setmana s'han fet públiques, a través de les xarxes socials, unes imatges de desenes de bosses amb defecacions canines llençades de manera indiscriminada a la via pública. Concretament, a l'avinguda del Turó d'en Llull, per damunt del parc de la Llorita.

L'Ajuntament de Llavaneres vol expressar el rebuig a aquests actes de vandalisme que malmeten la convivència ciutadana i suposen una despesa molt elevada a les arques municipals. L'alcalde, Nani Mora, fa una crida al civisme i la responsabilitat col·lectives: "No podem tolerar aquestes conductes, són una mostra d'incivisme extraordinari".

Aquests darrers dies, la Policia Local ha aixecat diverses actes en diferents punts de la vila, com ara l'ermita de Sant Sebastià i també l'antic camp de futbol i la Glorieta, majoritàriament per consum d'alcohol i de substàncies estupefaents. Malgrat els avisos i les denúncies, però, els casos d'incivisme i de desobediència de les ordenances municipals són reiteratius.

Glorieta    Glorieta  

Parc de Can Matas    Parc de Can Matas   Defecacions

Destrosses al parc de Ca l'Alfaro     

Diputació de Barcelona
^