X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formularis | PUBLICAT 15.03.2021
Formularis
'Si sou servits!'
Volem recollir les vostres experiències i anècdotes com a consumidors de quilòmetre 0

Amb motiu del Dia Internacional del Consumidor, que es commemora dilluns 15 de març, us demanem la vostra col·laboració.

La proposta consisteix en què ens feu arribar un escrit breu dedicat als comerciants del poble, als de tota la vida, als de proximitat, a aquell nou negoci que acaba d'obrir la persiana i que té molts projectes, als restaurants i empreses de serveis de la vila. A aquells establiments, en definitiva, que ens fan sentir ben atesos com a consumidors.

Volem demostrar als nostres comerciants i empresaris que per a nosaltres són importants, i que durant aquest any de pandèmia han estat clau en molts moments. Us animeu?

Només heu d'emplenar aquest formulari i escriure un text breu, d'un màxim de 150 paraules. Hi podeu explicar el què volgueu: experiències positives relacionades amb el consum i les botigues, restaurants o empreses de Llavaneres.

Les regidories de Promoció Econòmica i de Comunicació seleccionaran les dues millors històries i es publicaran a la propera edició de la revista municipal Llavaneres Info.

Tots els participants rebran un obsequi cedit per la Regidoria de Cultura.

*
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la

política de privacitat

Avís: S'informa a la persona interessada que les dades facilitades s'inclouran en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Es podran exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.
Diputació de Barcelona
^