Documents
Passos a seguir per emetre el vostre vot

Podeu votar electrònicament:
Des del dimecres 12 de novembre a partir de les 17h fins el dissabte 15 de novembre a les 14h des de qualsevol ordinador o des dels ordinadors habilitats.

Podeu votar presencialment:
El divendres 14 de novembre a partir de les 9h i fins a les 20h a  l´IES.
El dissabte 15 de novembre de les 9h fins a les 14h a la sala de plens de l´Ajuntament.


Aquests són els passos a seguir per votar, considerant la possibilitat d'escollir l'ordre de preferència dels candidats:

1. Escollir la llista o candidatura que volem votar.  (llista A, llista B, llista C)

2. Decidir si l'ordre de candidats de la llista escollida és la que desitgem. En cas que l'ordre dels candidats sigui la que desitgem, introduïrem la papereta dins l'urna o enviarem la llista tal i com es mostra en la pantalla a través d'Internet.

3. Si desitgem variar l'ordre d'algun/s dels candidats de la llista perquè passin a un ordre superior, podrem modificar com a màxim dos candidats i ho assenyalarem fent una creu en la papereta o clicant els nous candidats si ho fem des d'Internet. La modificació dels candidats solament serà efectiva si un 5% dels votants de la mateixa llista així ho assenyalen.

4. Introduïda la papereta o enviat el vot per Internet queda efectuada la votació.
5. Si el vot es realitza online es podrà demanar un rebut de votació on constarà una numeració que finalitzat el recompte de vots es podrà validar conforme l'elector ha votat.


Podeu veure una DEMO de com votar electrònicament clicant aquí.


Un cop considerades aquestes possibilitats, ja podeu votar electrònicament:

AJE vot

Tornar a la pàgina principal.

Versió per imprimir
^