X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 03.05.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Disset denúncies durant el cap de setmana
La majoria per saltar-se el toc de queda nocturn

El cap de setmana s'ha tancat a Llavaneres amb disset persones denunciades per la Policia Local, la majoria per saltar-se les restriccions imposades a causa de la covid-19, per consumir alcohol a la via pública i també per la celebració de trobades en domicilis particulars amb més de sis persones. En concret, es va aixecar acta en dos habitatges. La Policia Local de Llavaneres ha intensificat aquestes darreres setmanes la campanya de control de consum d'alcohol a la via pública, aixó com per fer complir les restriccions sanitŕries: ús de mascareta, distŕncia social i no acumulació de persones.

Relació de denúncies realitzades*

  • 14 denúncies per saltar-se les restriccions de la covid (toc de queda, ús de mascareta, distància social, no acumulació de persones); de les quals, dues per organització de festes il·legals.
  • 1 denúncia per infracció de l'ordenança que prohibeix el consum d'alcohol a la via pública.
  • 2 denúncies per delictes contra la seguretat del trànsit: en un cas, un menor que conduïa una motocicleta sense haver obtingut mai cap permís de circulació; el segon cas, per un positiu en un control d'alcoholèmia.

*Entre divendres 30 d'abril al vespre i diumenge 2 de maig.

Detenció de quatre menors

D'altra banda, la Policia Local de Llavaneres va detenir la matinada del 24 d'abril quatre menors, acusats d'un delicte de danys a interior de vehicles i actes vandàlics. Els fets es van produir entre les dues i les cinc de la matinada al barri de Can Sans. Els detinguts van atemptar contra una quinzena de vehicles.

Agents de la Policia Local

Diputació de Barcelona
^