Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.06.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Esports subvencionarà les activitats extraescolars i el lleure esportiu
Els ajuts s'han de demanar entre el 8 i el 28 de juny, preferiblement, de manera telemàtica

La Regidoria d'Esports obre una nova convocatòria d'ajuts econòmics per fer costat a les famílies amb les quotes de les activitats extraescolars esportives i de lleure esportiu del proper curs 2021-2022. Són uns ajuts de caràcter social amb un import total de 8.000 euros, i es podran atorgar 600 euros com a màxim per sol·licitant. L'objectiu, tal com explica la regidora d'Esports, Maria José Cano, és "evitar l'exclusió per motius econòmics, familiars i socials i contribuir a l'eliminació de riscos d'exclusió". Ho podeu tramitar del 8 al 28 de juny, de manera telemàtica o bé de manera presencial. Us ho expliquem aquí.

Què es subvencionarà?

 • Des de la fitxa federativa fins a la quota mensual d'una activitat extraescolar i de lleure esportiu d'una entitat o organització esportiva adherida a aquesta convocatòria mitjançant un conveni amb l'Ajuntament.
 • Totes les activitats relacionades amb l'activitat física i l'esport que tinguin seu social i es realitzin a Sant Andreu de Llavaneres.
 • No serà objecte de subvenció el material esportiu, el transport, les dietes i totes aquelles despeses no especificades en les bases i les despeses no subvencionables segons la llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
 • En cas de sol·licitar ajut per a més d'una activitat, es triarà la que justifiqui el cost més elevat.

Quines són aquestes entitats?

 • Entitats esportives inscrites en el registre de l'Ajuntament.
 • Entitats o empreses esportives que ofereixin activitat al municipi.
 • Associacions de famílies dels centres educatius.

A qui s'adreça?

 • A infants i joves d'entre 3 i 18 anys empadronats i/o escolaritzats a Llavaneres.
 • Excepcionalment s'hi inclouran joves de més de 18 anys quan estiguin escolaritzats a la vila durant el curs de la convocatòria.

Com es podrà sol·licitar l'ajut?
Les famílies interessades hauran de presentar un model de sol·licitud i la documentació justificativa en un tràmit telemàtic que trobareu al web municipal. Les peticions s'han de fer del 8 al 28 de juny. Podeu accedir al tràmit, en aquest enllaç. 

En cas que no es disposi de mitjans electrònics, la sol·licitud es podrà presentar presencialment. Per facilitar-ho, s'habiliten quatre dies de recollida:

 • 21, 22, 23 i 28 de juny: de 8.30 a 10.30 hores
 • El lliurament es farà a l'edifici de l'ajuntament (plaça de la Vila, 1), 2a planta.

Els peticionaris lliuraran el formulari i tota la documentació en paper i se'ls farà una còpia de la sol·licitud, segellada amb la data i l'hora de recepció, per tal de registrar les peticions de manera cronològica.

Quin és el termini?

 • La sol·licitud s'haurà de presentar entre el 8 i el 28 de juny (ambdós inclosos).
 • Les entitats organitzadores hauran de sol·licitar-ne l'adhesió abans del 30 de maig de 2021.

Com es valoraran les peticions?
Caldrà que obtinguin un informe favorable de la Regidoria d'Esports en el qual s'establirà l'import atorgat. Per fer la valoració socioeconòmica, s'aplicaran els criteris establerts a les bases.

Més informació

Beques esportives

Beques esportives

Fitxer: Presentacio_beques_extraescolars_Sant_Andreu_de_Llavaneres_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 13
Mida: 349,55 kB

Diputació de Barcelona
^