Notícies
04.06.2021
Recta final de la campanya 'Estem amb tu Ingrid'
La recaptació s'adreçarŕ íntegrament a la Fundació Sant Joan de Déu

L'AMPA de l'Escola Jaume Llull fa una crida entre tota la comunitat educativa per demanar suport per a les últimes accions de recaptació per a la campanya 'Estem amb tu Ingrid'. Tots els diners que es recollin es faran arribar íntegrament a la Fundació Sant Joan de Déu. Les propostes estan obertes a tota la població: us les expliquem!

La Comissió de Solidaritat de l'AMPA, conjuntament amb l'escola, explica que l'alumna estŕ en tractament i hi respon positivament, perň que es troba davant d'un procés llarg. Per fer-los costat, famílies i escoles tornaran a organitzar avui divendres a les 16 hores una parada solidŕria davant de l'entrada a l'escola. S'hi podran adquirir manualitats, mascaretes, pulseres, joguines i contes.

L'AMPA també estŕ preparant un sorteig amb molts regals: lots de menjar dolç i salat, un quad de joguina infantil, un ós de peluix molt gran i una samarreta signada pel futbolista Pepe Reina; tot són donacions de l'equip docent i de les famílies. La venda de tiquets es posarŕ en marxa la propera setmana per un euro cada papereta. Els números també es podran comprar a l'Escola Serena Vall, que fa costat a la campanya solidŕria per recaptar fons per la lluita contra el cŕncer.

El sorteig es farŕ el dia 18 de juny i el resultat es publicarŕ a la pŕgina web de l'escola i de l'AMPA. Els premis es podran recollir al Jaume Llull a partir del dia 21.

Mandala: campanya solidŕria

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^