X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 21.06.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El Casal Jove reobre l'1 de juliol
Ha estat tancat des de l'inici de la pandčmia, al març de 2020

La Regidoria de Joventut de Llavaneres estŕ enllestint tots els trŕmits per a la reobertura del Casal Jove. La previsió és que torni a obrir les portes a partir de l'1 de juliol. L'horari serŕ de dimarts a dissabte de 16 a 20 hores.

Casal de JovesEl Casal Jove ha estat un dels serveis més afectats per la pandèmia: l'equipament va tancar al març del 2020 i, fins al moment, no s'havien donat les circumstàncies epidemiològiques per permetre'n la reactivació. L'evolució de la pandèmia, però, ha facilitat la decisió i a partir de l'1 de juliol, el Casal tornarà a obrir, tal com explica la regidora Nadine van Loock.

De la gestió de l'equipament, se n'encarregarà una empresa externa que ha contractat l'Ajuntament per cobrir els mesos d'estiu. Recordem que el casal està ubicat al parc de Can Rivière i que s'adreça a joves de 12 a 25 anys. A més de l'ús de les instal·lacions,  els usuaris podran gaudir de diferents activitats, com ara tallers, durant tot l'estiu.

Selecció de personal

En aquests moments, hi ha activa una oferta laboral per a la contractació de dos monitors per al Casal Jove. Es busquen persones amb experiència en el tracte amb joves o en el temps de lleure en general. Persona dinàmica, creativa, amb capacitat de resolució de conflictes i amb bona predisposició al treball en equip. És imprescindible formació de monitor/ora d'activitats de lleure infantil i juvenil, dinamització d'activitats de lleure educatiu infantil i juvenil o CFGS d'Animació sociocultural. Podeu accedir a l'oferta, aquí.

Diputació de Barcelona
^