X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 12.07.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Fira d'atraccions amb restriccions per la pandèmia
Es redueix l'aforament i l'horari de la fira, que obrirà del 16 al 20 de juliol al passeig de Jaume Brutau

La fira d'atraccions de la festa major d'estiu de Llavaneres torna aquest any però amb restriccions a causa de la pandèmia. La fira de La Minerva 2021 obrirà de divendres 16 a dimarts 20 de juliol, al passeig de Jaume Brutau. De divendres a dimarts, l'horari serà de 17 a 22 hores; es limita l'accés a grups de deu persones i es redueix l'aforament a 250 visitants.

ACTUALITZACIÓ 14/7/21 | Per contribuir a reduir el risc de contagis, es restringeix l'aforament i l'horari de la fira d'atraccions. Marquem en negreta les novetats.

NOVETATS |

  • Aforament màxim: 250 persones
  • Horari: 17 a 22 h
  • Limitació d'entrada a grups: màxim 10 persones

Mesures de seguretat extraordinàries

L'Ajuntament de Llavaneres ha fet un esforç important per adaptar la fira a les mesures sanitàries i de seguretat per evitar la propagació de la covid-19. Entre d'altres mesures, es regula l'accés dels visitants i l'aforament es limita a 250 persones. Per evitar aglomeracions, a més, hi haurà un sentit únic de circulació i serà obligatori dur mascareta i fer ús del gel hidroalcòholic, així com mantenir la distància social d'1,5 metres. Tot i que és una activitat a l'aire lliure, l'actual situació epidemiològica fa imprescindible vetllar al màxim per la seguretat de les persones.

La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum i Turisme està revisant fins a l'últim moment l'estructura i les atraccions. A causa de la pandèmia, no hi haurà parades d'alimentació i dins del recinte, estarà prohibit menjar, beure i fumar. No es podran entrar aliments ni begudes. Per controlar l'accés i garantir el compliment de totes aquestres mesures, hi haurà vigilants i controladors.

El consistori també ha previst la instal·lació vàters quimics portàtils que es netejaran i higienitzaran cada dues hores. D'altra banda, per mantenir l'espai net i en condicions de salubritat es demana als visitants que hi col·laborin al màxim: feu servir les papereres i no llenceu escombraries a terra.

Ubicació i horaris

  • Al passeig de Jaume Brutau (davant del CAP de Llavaneres)
    • De divendres 16 a dimarts 20 de juliol

    • De 17 a 22 h

Fira

Fira d'artesania

La Regidoria també treballa en l'organització de la fira d'artesania, que es farà al parc del Primer d'Octubre de dissabte a dilluns. Preneu-ne nota dels horaris.

Horaris de la fira d'artesania

  • Dissabte, diumenge i dilluns
  • D'11 a 14 hores i de 17 a 22 hores
Informació relacionada
Diumenge, 18 de juliol de 2021
Diumenge, 18 de juliol de 2021
Diumenge, 18 de juliol de 2021
Diumenge, 18 de juliol de 2021
Dissabte, 17 de juliol de 2021
Dissabte, 17 de juliol de 2021
Divendres, 16 de juliol de 2021
Divendres, 16 de juliol de 2021
Divendres, 16 de juliol de 2021
S'anul·la el castell de focs i caldrà estar al dia de la pauta completa de la vacunació o haver passat el virus per accedir als concerts de Ca l'Alfaro i, sinó, fer-se un test d'antígens
Dissabte, 10 de juliol de 2021
Dissabte, 3 de juliol de 2021
El programa de La Minerva 2021 inclou dues activitats interactives adreçades a la gent jove del poble
Els dies centrals de la festa major d'estiu seran del 16 al 19 de juliol
Diputació de Barcelona
^