X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 09.09.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El Jaume Llull manté l'aposta pels camins escolars
La prova pilot, que es va posar en marxa al gener, va ser un èxit i la comunitat educativa vol consolidar-ho aquest curs

L'Ajuntament de Llavaneres i l'Escola Jaume Llull mantenen l'aposta pels camins escolars ara que és a punt de començar el nou curs. Al gener, es va dur a terme una prova pilot d'accés a peu a l'Escola Jaume Llull. Consistia en tancar l'accés en vehicle al carrer dels Contrabandistes, durant les hores d'entrada i sortida del centre; el trànsit es desviava per Mas de Xaxàs des del pavelló municipal vell. L'objectiu és potenciar que les famílies deixin el seu vehicle a l'aparcament del frontó municipal i acompanyin els infants a la porta del centre a peu. Per afavorir-ho, al gener es va obrir un accés rodat des del passeig de Joaquim Matas i el passatge de les Alzines. Els primers mesos de la campanya de pacificació es van tancar de manera satisfactòria i ara escola i consistori aposten per mantenir-la. Aquesta campanya es va posar en marxa en compliment d'una petició del consell escolar de l'Escola Jaume Llull del mes de setembre de 2020.

Fomentar l'accés a peu de l'alumnat a l'escola, tot reimpulsant els camins escolars. Aquest és l'objectiu de la campanya de pacificació dels camins escolars que l'Ajuntament, en col·laboració de la Policia Local i de l'Escola Jaume Llull, tenen en marxa des del gener. Les famílies no poden accedir en cotxe fins a la porta de l'escola. O bé han de pujar a peu o bé deixar el cotxe a l'aparcament del frontó municipal, situat just a sota de l'escola, al costat de les piscines o de l'antic camp de futbol.

Tall de trànsit del carrer dels Contrabandistes

El tall del carrer serà puntual, dos cops al dia, seguint l'horari escolar. Aquesta serà la durada aproximada:

  • De 8.40 h a 9.10 h.
  • De 16.10 h a 16.40 h.

Els vehicles que pugin pel carrer dels Contrabandistes no podran continuar a l'alçada del pavelló: hi haurà una tanca durant la franja horària indicada i el trànsit es desviarà per Mas de Xaxàs, cap a l'avinguda de Sant Andreu. La mesura no s'aplicarà a les sortides del migdia.

A l'avinguda de Can Amat no hi haurà afectacions viàries.

Per a les famílies que necessiten acostar-se en cotxe a l'escola, hi ha un accés directe a l'estacionament del frontó municipal i també es pot estacionar el vehicle a l'aparcament de l'antic camp de futbol.

A l'escola, a peu

Diputació de Barcelona
^