Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.09.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La Policia Local renova el comandament del cos
Els caporals Dimas Graupera i José Garcia de la Llave en són els responsables des de l'1 de setembre

El caporal Dimas Graupera és el nou cap de la Policia Local de Llavaneres. Graupera farà tàndem amb el també caporal José Garcia de la Llave, que ha estat nomenat subcap del cos de seguretat local. Graupera i de la Llave relleven al fins ara inspector en cap de la Policia Local, Lluís Silva, que s'ha jubilat després de dècades de servei al municipi.

Dimas Graupera va néixer el desembre de 1972 i és graduat en Dret. Forma part de la Policia Local de Llavaneres des de l'1 de juny de 1995, d'on és caporal des de l'any 2006.

José Garcia de la Llave té 53 anys. De la Llave treballa al cos de seguretat local des del juny de 1999; prèviament havia estat agent a la Policia Local de Mataró. Com Graupera, és caporal des de fa quinze anys.

L'objectiu del nou comandament és acostar la Policia Local a la ciutadania: resoldre els conflictes de convivència i de cohesió social d'una manera ràpida i eficaç i establir nous canals de mediació. I una de les eines serà la pedagogia, tant a les escoles, com al carrer i amb les entitats i les associacions.

L'alcalde de Llavaneres, Nani Mora, vol agrair públicament els anys de servei de l'inspector Silva. Així mateix, encoratja els nous comandament amb l'encàrrec de treballar per una Policia Local al servei del ciutadà.

Dimas Graupera i José Garcia de la Llave

Diputació de Barcelona
^