Notícies
29.09.2021
Arriba l'edició de tardor de Gent del Barri
Del 27 d'octubre a l'11 de novembre i, de nou, amb format telemŕtic

A finals d'octubre posem en marxa la quarta edició del projecte de participació ciutadana ‘Gent del Barri', que es va estrenar al novembre del 2019 amb l'objectiu d'estrčnyer el contacte amb la gent del poble i de connectar amb els problemes, les dificultats i les oportunitats amb quč es troben en el seu dia a dia. Les primeres assemblees es van fer presencials, en diferents equipaments i espais de cada barri. A causa de la pandčmia, les trobades es van recuperar amb format virtual ara fa un any.

Al mes de maig, la Regidoria de Participació Ciutadana va organitzar la tercera edició de les assemblees de barri. Ara, entre finals d'octubre i la primera quinzena de novembre, hi tornem, de nou amb format telemŕtic. Preneu nota de les assemblees del vostre barri d'aquesta tardor de 2021. Les reunions es faran a les 19 hores mitjançant la plataforma Zoom.

De moment, ja podeu fer-nos arribar les vostres preguntes per als regidors de barri, clicant aquí. A més, podeu seguir el procés participatiu a la plataforma Decidim Llavaneres. Tota la informació del procés participatiu la trobareu al web ajllavaneres.cat/barris21.

Gent del Barri 2021: tardor

El rčtol

Rčtol

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^