Notícies
20.10.2021
L'estudi de reforma del passeig de les Moreres, redactat
L'actuació s'inclou en el Pressupost Participatiu 2021

L'elaboració d’un estudi de reurbanització del passeig de les Moreres va ser un dels projectes escollits en el Pressupost Participatiu 2021. En aquests moments, l'estudi ja s'ha redactat i aquests dies s'han reunit els tčcnics municipals i els regidors de les ŕrees responsables de tirar endavant les millores per valorar les propostes que s'hi recullen. L'estudi d'alternatives per a la millora de la xarxa de sanejament i per a l'arranjament superficial del passeig de les Moreres estava dotat amb 7 mil euros.

Passeig de les MoreresAra que ja es disposa de l'estudi, la previsió de les regidories d'Obres Públiques, Urbanisme, Medi Ambient i Mobilitat és poder executar l'actuació durant el 2022, tan aviat com es disposi de la partida pressupostŕria per finançar les obres. El pas previ serŕ realitzar un projecte executiu. L'estudi planteja dos reptes: resoldre els problemes actuals de les xarxes de sanejament i reordenar l'aparcament per tal que el vianant tingui un espai per on circular de manera segura.

Actuació a la xarxa de sanejament

D'entrada, s'actuarŕ a nivell de la xarxa de sanejament. En aquest sentit, l'actuació inclourŕ la construcció de tres sobreexidors -un d'ells al carrer de Sant Ramon- i la formació d'una nova canonada d'un metre de diŕmetre en la zona inferior del passeig (carrer de Sant Isidre i un tram de la Riera) que ha de permetre assumir la quantitat d'aigua que baixa quan plou. En aquest plŕnol es pot observar el detall de les actuacions que l'estudi proposa fer al carrer pel que fa a la xarxa de sanejament:

Actuacions xarxa de sanejament

Un passeig segur per als vianants

L'actuació es completarŕ amb l'ordenació viŕria del passeig. La proposta escollida per tal de resoldre aquesta situació d'inseguretat viŕria és eliminar la bateria d'aparcament de la banda dreta del passeig. D'aquesta manera, es millorarŕ la dimensió i la qualitat de l’espai de carrer destinat als vianants. A més, es faran les actuacions de reparació dels elements urbans que actualment es troben en mal estat.

Proposta escollida per resoldre la vialitat del passeig

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^