X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 12.05.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres convoca onze llocs de treball a través dels Plans d'Ocupació 2022
Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 24 de maig

L'Ajuntament de Llavaneres obre una nova convocatòria de contractació a través de Plans Locals d'Ocupació. Els llocs de treball a cobrir són: set places per la Brigada Jove, una plaça de Supervisor de la Brigada Jove i una plaça de conserge per equipaments municipals que es finançaran a través del fons de prestació provinent de la Diputació de Barcelona. Paral·lament s'obre la convocatòria per a la contractació d'un conserge per als equipaments municipals i un vigilant de la zona blava, a través de Plans Locals d'Ocupació finançats amb fons propis. El termini per prendre part en les dues  convocatòries finalitza el 24 de maig.

L'objectiu d'aquest projecte és facilitar l'accés al món laboral a les persones en situació d'atur i amb més dificultats de trobar una feina. És per això que un any més, l'Ajuntament de Llavaneres aposta per fomentar l'ocupació a través dels Plans d'Ocupació.

Un dels projectes més destacats s'adreça a la població juvenil: la Brigada Jove s'impulsa per a la contractació de joves d'entre 16 i 29 anys. El repte és doble: es vol fomentar l'accés al mercat laboral d'aquest col·lectiu i alhora millorar les seves possibilitats d'inserció laboral posterior, gràcies a l'experiència professional que adquireixen amb els plans ocupacionals.

Els Plans d'Ocupació són una política de Foment de l'Ocupació que permet que les persones en situació d'atur adquireixin experiència laboral en un entorn real de treball. Els dota de recursos per a la seva inserció laboral; un fet especialment necessari per als col·lectius amb més risc d'exclusió laboral o social.

Plans Ocupacionals 2022: subvencionats amb Fons Propis

Aquesta nova convocatòria inclou la contractació de dues persones en els llocs de treball de conserge d'equipaments municipals i vigilant de la zona blava.

Anunci i bases de la convocatòria.
Cliqueu aquí per accedir al tràmit de sol·licitud de participació. 
Plans Ocupacionals 2022: subvencionats per la Diputació de Barcelona

Aquesta nova convocatòria inclou la contractació de: 7 peons de la brigada jove, un supervisor de la brigada jove i un conserge d'equipaments municipals

Anunci i bases de la convocatòria.
Cliqueu aquí per accedir al tràmit de sol·licitud de participació.
Model de sol·licitud de participació finançament Diputació de Barcelona

Àrea de suport

Documentació

Declaració jurada: no percepció de retribucions

Autorització a menors no emancipats

Diputació de Barcelona
^