X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 03.05.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La Policia de Llavaneres deté un home per trŕfic de drogues
El detingut va ser enxampat de matinada en un parc municipal amb substŕncies estupefaents

La Policia Local de Llavaneres va detenir, el passat 24 d'abril, un home acusat de trŕfic de drogues. El detingut va ser enxampat in fraganti, durant el torn de nit, i haurŕ de respondre davant del jutge per un presumpte delicte contra la salut pública. La detenció va ser fruit d'una investigació policial; durant mesos, els agents han fet seguiment de diferents punts del municipi on se sospita que hi pot haver venda de substŕncies estupefaents.

Els fets van passar a les 2:20 hores de la matinada. Dos agents van localitzar un grup de persones reunides en un parc municipal i s'hi van acostar per identificar-los. Durant l'escorcoll realitzat, a la bossa d'un dels homes van trobar diferents substàncies estupefaents.

L'alcalde de Llavaneres, Nani Mora, felicita el cos policial per aquesta detenció, que ha estat fruit d'una investigació policial, i en especial vol reconèixer públicament la tasca realitzada pels dos agents que van participar en la detenció. Mora assegura que "des del municipi continuarem treballant per perseguir aquests delictes".

Decomís de susbstàncies estupefaents.

Diputació de Barcelona
^