Botó que mostra/amaga menú lateral
Versió per imprimir
Documents
Informació sobre contractacions, bonificacions i subvencions

Contractació laboral i bonificacionsLa Guia de Contractes recull tota la normativa vigent en matèria de contractes de treball i incentius a la contractació.

Orientada a satisfer la demanda d'informació per part dels usuaris i dels diferents agents que operen al nostre mercat de treball, s'adapta a la recent simplificació administrativa de models de contracte i s'estructura de manera que resulti comprensible com a manual de coneixement dels quatre models de contractactació (indefinit, temporal, formació en alternança i formatiu per a l'obtenció de la pràctica  professional), les seves característiques i les clàusules específiques que puguin presentar cadascun d'ells, en funció de les peculiaritats del treballador i/o de l'empresari.

INFORMACIÓ CONTRACTACIÓ I BONIFICACIONS

Contractació i bonificacions

Fitxer: Infografia_Informacio_contractacio_i_bonificacions.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 2.16 MB

Subvencions Aquí podràs consultar el ventall d’ajuts i subvencions que t'ofereix el SOC per millorar la teva empresa: suport a la formació, incentius i ajuts a la contractació/autoocupació, entre d’altres.

Aquí podràs consultar els ajuts i les línies de finançament, estatals i europeus, als quals pots optar per iniciar i/o fer créixer la teva empresa.

Centres Especials de TreballEls Centres Especials de Treball (CET) són empreses que asseguren un treball remunerat a les persones amb discapacitat i garanteixen la seva integració laboral. L'objectiu d'aquests centres és productiu, com el de qualsevol altra empresa, però la seva funció és social.

Gairebé la totalitat de la plantilla dels centres especials de treball estarà constituïda per treballadors amb discapacitat, sense perjudici de les places en plantilla del personal no discapacitat, també imprescindible per al desenvolupament de la seva activitat.

Poden incorporar-se com a treballadors dels CET les persones amb discapacitat intel·lectual, física o sensorial o amb malalties mentals. La seva plantilla ha de comptar amb un mínim del 70% de persones treballadores amb un grau de discapacitat igual o superior a un 33%.

Àrea de consultaRegistre de Centres Especials de Treball (accés al procediment de registre)

La qualificació i inscripció com a CET se sol·licita al Registre de Centres Especials de Treball.

Dades dels Centres Especials de Treball de Catalunya 

Incentius i ajuts als Centres Especials de Treball

Catàleg de serveis i productes 

El Catàleg de serveis i productes dels Centres Especials de Treball a Catalunya ofereix tota la informació per tal de localitzar aquestes empreses i disposar d’una descripció dels productes i serveis que ofereixen, per tal que les empreses ordinàries i l'administració pública considerin la possibilitat d’incorporar-les com a possibles proveïdors. D'aquesta manera, poden contribuir a la integració laboral de les persones amb discapacitat i facilitar, alhora, el compliment de les clàusules socials de la contractació pública i del compromís de reserva de compra social.

Diputació de Barcelona
^