X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 02.08.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres contra el Càncer torna a omplir de solidaritat el parc de Ca l'Alfaro
Un any més, el balanç del Festival benèfic de Llavaneres contra el Càncer ha estat immillorable

L'associació va tornar aconseguir omplir de gom a gom el parc de Ca l'Alfaro la nit de dissabte 30 de juliol per recaptar fons a favor de la investigació mèdica contra aquesta malaltia.
A més de tots els artistes participants, a l'escenari van pujar els representants dels dos hospitals que aquest any rebran el donatiu del poble de Llavaneres: l'Hospital de la Vall d'Hebron, concretament el departament d'oncologia infantil, i l'ICO Girona.

L'actuació del Barbuts Jazz Band va donar pas a les actuacions del festival, amb vuit números interpretats per actors anònims d'entre 5 i 85 anys. A la mitja part, el meteoròleg Dani Ramírez va ser l'encarregat de presentar el sorteig de vuit lots i catorze premis especials. Aquest moment de pausa del festival també va servir per cedir el protagonisme al Dr. Josep Roma, de l'Hospital Vall d'Hebron, i al Dr. David Garrido, al Dr. Joan Buch i a la Dra. Natàlia Lloveras; de l'ICO Girona. Els assistents al festival van poder gaudir d'una segona part molt animada dedicada a un establiment ben peculiar, 'L'hotel de les reines'. L’espectacle també va comptar amb la interpretació musical de la guanyadora del programa televisiu ‘La Voz Senior’, Gwen Perry.

La presidenta de Llavaneres contra el Càncer, Salomé Royo, s'ha mostrat molt satisfeta per la resposta ciutadana i agraeix l'esforç de tots els voluntaris i establiments que han fet possible que el festival d'enguany hagi estat un gran èxit. La recaptació obtinguda de la venda de paperetes del sorteig i de la venda de begudes, entrepans i coca, ha estat d’uns 18.000 euros. 

Amb tot, la recaptació anual que es donarà als dos centres hospitalaris, l’Hospital de la Vall d'Hebron i l'ICO Girona, encara no està tancada. Dels diners obtinguts de la venda de plantes, gràcies a la col·laboració de Planteles Lloveras, i del festival benèfic, cal sumar-hi l’aportació de la Moon Trail Llavaneres i els de les properes activitats, com són la Caminada solidària contra el càncer de mama i del Campionat de Pitch & Putt solidari, al mes d’octubre.

Aquí trobareu l'àlbum de fotografies.

Diputació de Barcelona
^