X
Emergčncia per sequera!
Notícies
05.10.2022
Més de 90 idees per al Pressupost Participatiu 2022-2023
Podeu participar en la primera tria fins al 6 de novembre

Els veïns ja han fet arribar les seves propostes per al Pressupost Participatiu 2022-2023. Ara s'obre la fase de cribratge: els tècnics municipals hauran de valorar si les idees s'ajusten als criteris de selecció, abans de sotmetre-les a la primera votació de filtratge. Si voleu participar en la primera tria, teniu temps fins al 6 de novembre clicant aquí. Cal ser major de 16 anys i estar empadronat a Llavaneres.

Algunes de les idees recollides són dotació de més plaques solars als equipaments municipals, millores de parcs i jardins, actuacions per fer més accessibles alguns carrers, renovació del clavegueram o instal·lació de cŕmeres de videovigilŕncia, entre d'altres.

Un cop els tčcnics municipals hagin fet un filtratge de propostes, del 24 d'octubre al 6 de novembre, es farŕ la preselecció dels projectes, el pas previ a la valoració econňmica de les propostes. Recordem que les idees, perquč passin a la següent fase de primera tria, han de ser actuacions d'ŕmbit municipal, que no superin els 100.000 euros o que no estiguin ja previstes d'executar, entre d'altres requisits.

Així doncs, un cop superades les dues primeres fases (presentació i recollida d'idees) ara enfilem ja la fase 3 i ens preparem per al primer filtratge. Preneu-ne nota:

Fase 3. Validació de les propostes rebudes: del 3 al 21 d’octubre de 2022. Treball intern de la Comissió Tčcnica.

Fase 4. Comunicació dels projectes viables i primera tria: del 24 d’octubre al 6 de novembre. Telemŕticament, a través del web de Participació Ciutadana.

Fase 5. Valoració econňmica dels projectes preseleccionats: del 7 de novembre a l’1 de desembre de 2022. Treball intern de la Comissió Tčcnica.

Fase 6. Comunicació dels projectes inclosos en la segona tria, i votació: del 5 al 18 de desembre. Telemŕticament, a través del web de Participació Ciutadana.

Fase 7. Presentació dels projectes finalistes: 20 de desembre de 2022. Presencial, a la Biblioteca municipal de Llavaneres, a les 20 hores.

Fase 8. Execució dels projectes i seguiment (any 2023). Treball intern de la Comissió Tčcnica.

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^