Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 19.10.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
250 participants prenen part en la XIV Marxa contra el càncer de mama
Llavaneres contra el Càncer va aconseguir recaptar 2.500 euros

La 14a Marxa contra el càncer de mama, celebrada diumenge 16 d'octubre a Llavaneres, va reunir 250 persones, en un ambient festiu on també hi van participar una vintena de gossos. Salomé Royo, presidenta de Llavaneres contra el Càncer, organitzadora de l'esdeveniment, s'ha mostrat molt satisfeta i molt agraïda i ha avançat que han aconseguit recaptar 2.500 euros, que s'afegiran a la donació que l'entitat fa per contribuir a la investigació mèdica contra aquesta malaltia.

La comitiva va sortir de la plaça de la Vila a les 9 del matí per resseguir les rutes que l'organització havia preparat per enguany: mar o muntanya. Tots els participants van rebre una motxilla amb una ensaïmada i una ampolla d'aigua. El recorregut de mar va ser de 5 quilòmetres, i el de muntanya, de 6 quilòmetres. A la tornada, l'entitat va servir un piscolabis per a tothom i Gim Llavaneres va oferir una classe oberta de zumba. La jornada va finalitzar amb un sorteig d'obsequis.

Cada any, el 19 d'octubre se celebra el Dia Mundial contra el Càncer de Mama com a recordatori del compromís de tota la societat en la lluita contra aquesta malaltia, que esdevé el tumor més freqüent en dones arreu del món. Es calcula que prop d'una de cada 12 dones el patirà al llarg de la seva vida. 

Les fotos

XIV Caminda contra el càncer de mama 01       

XIV Caminda contra el càncer de mama 02

XIV Caminda contra el càncer de mama 03

XIV Caminda contra el càncer de mama 04

XIV Caminda contra el càncer de mama 05

XIV Caminda contra el càncer de mama 06

XIV Caminda contra el càncer de mama 07B

Diputació de Barcelona
^