X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 20.11.2008
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Expressem el rebuig a la violčncia
La regidoria de Benestar Social convida a participar en les Jornades per a la no violčncia, que es faran a Llavaneres els dies 25, 26 i 28 de novembre
Encesa d'espelmes per a la no violència

L'Ajuntament de Llavaneres es tornarà a manifestar en contra de la violència. Dimarts 25 de novembre se celebra el Dia mundial contra la violencia de gènere i la regidoria de Benestar Social convoca els veïns a una encesa d'espelmes. A més, hi haurà un concert i teatre al carrer.

Foto: Una imatge de la lectura del manifest i l'encesa d'espelmes de l'any passat.


Els actes de les Jornades per a la no violència es faran els propers dies 25, 26 i 28 de novembre, però els veïns ja poden manifestar el seu suport a la campanya amb els cartells d'expressió lliure que la regidoria de Benestar Social ha distribuït pel poble. En total, s'han col·locat cinc cartells: a Ca l'Alfaro, a la plaça de la Vila, a l'IES Llavaneres i a les escoles bressol municipals Sant Nicolau i Minerva.

Cartell Jornades per a la no violència

Podeu llegir-ne més detalls en aquest document adjunt.

Fitxer: no_violencia_2008.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.22 MB

La primera convocatòria és per a dimarts 25, a les 18.30 hores, a la plaça de la Vila, i l'acte consistirà en la lectura del manifest en contra de la violència de gènere, a càrrec de l'alcalde jove, i en una encesa d'espelmes en solidaritat amb les víctimes. Les altres dues propostes són per a dimecres 26, amb un concert a Ca l'Alfaro, a les 19.30 hores, i per a divendres 28, en què es farà una representació de teatre al carrer, coincidint amb el mercat setmanal al passeig de la Mare de Déu de Montserrat, a les 11 del matí.

Informació relacionada
Divendres, 28 de novembre de 2008
"La maté porque era mía"
Dimecres, 26 de novembre de 2008
Dimarts, 25 de novembre de 2008
Jornades per a la no violčncia
Diputació de Barcelona
^