X
Emergčncia per sequera!
Notícies
17.03.2023
Dijous 30, audičncia pública sobre pisos socials
A les 19.30 h, a la sala de plens i per YouTube

L'alcalde ha convocat dues audiències públiques per aquest mes de març. La primera sessió es farà dimecres 22 de març i servirà per explicar a la població el projecte de construcció d'un equipament municipal al sector d'El Balís. La segona està prevista per al dijous 30 de març i se centrarà en les tres promocions d'habitatge de lloguer social que està projectat construir a Llavaneres. Totes dues es faran a les 19.30 hores, a la sala de plens, i es podran seguir en directe -i recuperar- pel canal de YouTube de l'Ajuntament.

Amb la voluntat de desenvolupar les polítiques de participació ciutadana i apostar per la transparència, l'alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Nani Mora, convoca dues audiències públiques per als propers 22 i 30 de març, a partir de dos quarts de vuit del vespre. Les sessions es podran seguir presencialment a la Sala de plens i també de manera telemàtica.

L'Ajuntament anima els veïns a assistir i participar activament en aquestes convocatòries d'audiència pública, unes sessions en què els assistents podran proposar, debatre, reflexionar i preguntar entorn de l'acció de govern a Llavaneres, concretament en relació a dos temes d'interès ciutadà: el nou equipament municipal previst al sector d'El Balís i les promocions de 75 pisos de lloguer social que es construiran en tres sectors del poble.

  EQUIPAMENT MUNICIPAL A EL BALÍS

  Hpo a llavaneres

Informació relacionada
Dijous, 30 de març de 2023
Hi assistirŕ l'alcalde, Nani Mora, la regidora d'Habitatge, Gemma Martín, i el regidor d'Urbanisme, Gerard Viladomat
Dimecres, 22 de març de 2023
Hi assistirŕ l'alcalde, Nani Mora, i el regidor d'Urbanisme, Gerard Viladomat
Dijous, 16 de juny de 2022
Hi assistirŕ l'alcalde, Nani Mora, i el regidor de Participació Ciutadana, Gerard Viladomat
Es farŕ diumenge 21 de novembre, a les 17 hores, a la sala de plens i també es podrŕ seguir en directe pel canal de Youtube de l'Ajuntament
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^