Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 05.07.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Uns desconeguts intenten serrar l'estelada de ferro de l'avinguda de Sant Andreu
El govern municipal lamenta els fets, rebutja "tota mena d'actes incívics" i ja n'ha encarregat la reparació

La Policia Local de Llavaneres manté precintat, des de dimarts 4 de juliol al vespre, l'entorn de l'estelada metŕl·lica situada a l'avinguda de Sant Andreu, després que es comprovés que havia estat objecte d'un acte vandŕlic. Uns desconeguts van intentar serrar-ne el pal de la bandera amb una radial, a una alçada aproximada d'un metre i mig. Quan es van cončixer els fets, els agents van reforçar-lo amb cinta i van obrir un espai de seguretat per evitar que la gent no s'hi acosti i pugui prendre mal. El consistori ja ha encarregat una reparació urgent de l'escultura. Aquest matí, els serveis tčcnics n'han comprovat l'estat i han demanat a un industrial que la repari.

En nom del govern municipal, l'alcalde, Àlex Neira, manifesta el rebuig davant d'aquests actes vandàlics i condemna absolutament qualsevol mostra d'incivisme. Així mateix, demana el màxim respecte cap als "elements d'expressió ciutadana" com ho és aquesta escultura de l'estelada.

La primera estelada que es va instal·lar en aquest mateix punt de l'entrada del poble també va ser objecte d'actes vandàlics poc després d'instal·lar-s'hi, l'any 2014. Ho podeu recuperar aquí.

Estelada
Detall de l'intent de serrar el màstil de l'estelada.

Estelada amb les cintes de protecció policial.
Estelada amb les cintes de protecció policial.

L'estelada de l'avinguda de Sant Andreu
L'estelada de l'avinguda de Sant Andreu que ha estat objecte de la bretolada.

Diputació de Barcelona
^