X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Necessitem saber la teva opinió!
Obrim una enquesta per recollir opinions i propostes del jovent del poble

La Regidoria de Joventut de Llavaneres obre una nova enquesta per recollir opinions i suggeriments dels joves del poble. El consistori necessita conèixer la realitat dels joves per a la redacció del  nou Pla Local de Joventut 2024-2027. Si ets jove i fas vida a Llavaneres, volem sentir la teva veu. Accedeix a l'enquesta, aquí.

 Què és un Pla Local de Joventut? 

El Pla Local de Joventut 2024-2027 és un document que recollirà les línies de treball de l’Ajuntament de Llavaneres en matèria de joventut durant l'actual mandat. 

Aquest instrument serà el resultat d'un procés estratègic que pretén facilitar una intervenció transformadora amb joves a mitjà i llarg termini. És, per tant, una eina de planificació estratègica de les polítiques locals de Joventut.

 Les fases del pla de treball 

L'elaboració del nou document, que es treballa amb la Fundació Ferrer i Guàrdia, té quatre fases: diagnosi, disseny, implementació i avaluació.

Ara tenim en marxa la fase de disseny, que inclou diferents accions per definir quin ha de ser el pla d'acció en matèria de joventut per als propers anys. Aquesta informació és molt valuosa: volem que pla doni resposta a les necessitats reals del jovent del municipi.

Un cop completades totes les sessions amb els diferents agents clau tindrem finalitzada la fase de disseny del pla amb les accions a desenvolupar en cadascun dels eixos que aborda el pla local de joventut.

Pla de Joventut

Contacteu amb la Regidoria de Joventut joventut@ajllavaneres.cat

93 702 36 00

    Informació relacionada
    Divendres, 15 de març de 2024
    Ets jove? Fas vida a Llavaneres? Fes sentir la teva veu!
    Ets jove? Fas vida a Llavaneres? Fes sentir la teva veu!
    Diputació de Barcelona
    ^