Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 08.09.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres, amb el bàsquet femení
Tot a punt per al partit entre el Barça CBS i l'Estudiantes, de la Lliga Femenina Endesa, del 13 de setembre al Pavelló Municipal d'Esports de la vila

Compte enrere per a la primera edició del Torneig de Bàsquet Vila de Llavaneres, que el proper dimecres 13 de setembre al vespre enfrontarà dos equips de la Lliga Femenina Endesa, el Barça CBS i l'Estudiantes. L'entrada és gratuïta però l'aforament és limitat. Per assistir-hi, cal reservar entrada emplenant aquest formulari. NOTA | Places esgotades.

L'alcalde de Llavaneres, Àlex Neira, i el regidor d'Esports, Carles Canals, s'han reunit avui amb la presidenta i el secretari del Maresme 3 Viles, Laura Biamonti i Joan Tallada, i amb l'entrenador del Barça CBS, Isaac Fernández, per acabar de perfilar els detalls del Torneig de Bàsquet Vila de Llavaneres. A la trobada també hi han assistit els regidors Carlos Sánchez Nicolau i Annabel Martínez.

El partit es podrà seguir pel canal de YouTube de l'Ajuntament de Llavaneres. Començarà a les 19.30 hores i, a la mitja part, es farà la presentació dels equips del club Bàsquet 3 Viles per a la temporada 2023/2024. 

Presentació del Torneig

Presentació

Diputació de Barcelona
^